Hoe

Als geregistreerd lerarenopleider (www.Velon.nl), supervisor en leersupervisor (www.LVSC.eu) ben ik bekend met diverse perspectieven van leren.

Als professional heb je een diploma op zak en heb je de keuze hoe je dit wilt onderhouden. Dit zelfde geldt voor een team, een groep van professionals. Hoe zorg je met elkaar dat je vitaal werkt en gezond lerend blijft? Als professional ben je zelf de pot met goud om van te leren. Jouw en jullie werkervaring is dat wat je meeneemt als lesmateriaal. In zowel coaching, intervisie, supervisie, leersupervisie* en training staat de ervaring centraal. Het gaat dan niet alleen om wat er gebeurde, maar ook om wat je er in raakt en welke kracht dat heeft. Mensen komen altijd ergens vandaan en gaan ergens naar toe, het is een gegeven in de tijd. Het gaat dus om het leren en werken vanuit het bestaande.

Onder alles ligt altijd een dialoog, met jezelf en/of met de ander. Gesprekken waar moed en durf gevraagd wordt. Als ik de ander mag zijn, dan begint het altijd met een eerste ontmoeting. In dit gesprek maken we kennis en verkennen we jouw of jullie vragen en behoeften. Van mij mag je verwachten dat ik zal aangeven of ik denk dat ik hierin iets kan betekenen. In mijn cv krijg je een overzicht van mijn opleidingen en ervaringen. In de andere tegels krijg je een beeld hoe ik werk. Link naar cv

Terug